Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2011 17:32 - С мисъл за работохолиците, констипацията и микробите - 1 част
Автор: fokker Категория: Бизнес   
Прочетен: 536 Коментари: 0 Гласове:
0



Здравейте, мили мой запечени работохолици! Привет и на Ленчето Петрова - разбрах от телевизията, че и тя го е закъсала, милата.
Всички вие, които бачкате като луди, джвакате неща, които само сътворителят им би нарекъл "сандвичи", нервирате се на гадното шварц-кафе в офиса и трябва да стискате средно 10 минути, докато се освободи клетка във WC-то... Всички вие трябва да бъдете готови да срещнете бруталната истина в очите. И този път човекът, който ще сложи край на всичките ви надежди за избавление съм аз - злият Fokker! Ако някой иска да знае защо, по дяволите, съм се кръстил така, да ми пише. Ще му отговоря с най-голямо удоволствие!
Та, така...
Карате пореден ден с издут до пръсване тумбак, мъчите се да сподавите къркоренето на червата и да направите незабележимо газооделянето - мъчите се като грешен Гявол - когато, о чудо... Изведнъж една мила ръка (интелигентна, нежна, уоуооу, йейеее ;) се протяга иззад кадрото и ви подава купичка, издържана в преобладаващо тъмнозелен цвят. Не ви ли иде да заподскачате от радост, въпреки камъка в корема ви? Избавление! Френския микроб, който е като низпослан за всички страдащи, констипирани роби.

Да! Bifidus Actiregularis!

Ох, какво облекчение за изтерзаната душа, за изнуреното подпухнало шкембе, за ръба на оная изстрадала дупка на колана... Всичко ще се нареди, стига да куснете с перверзно изкълчване на муцуната (като по рекламата) от заветната зелена купичка. Ооо, но това далеч не е всичко! За две седмици ще влезете в такава завидна форма, че никога повече няма да се притесните да покажете шкембака си покрай някой басейн! Ако не стане магията - не берете грижи! Ще ви върнем паричките до последната стотинка!
Между другото, колко точно парички похарчихте за вашата заветна зелена купичка? А, наистина ли толкова малко? Само лев и двайсет? Господи, справедлив си наистина, щом си направил толкова полезно нещо да е на такава символична цена! Е, верно, че е 250 грама, ама пък помага, нали така?

Време е вече да ви залея със студената вода, мили ми егоистично настроени, подпухнали от газове жертви на маркетолози и психолози!

Така ли ви казаха по телевизията? Бифидус Актирегуларис? Сигурни ли сте? Да не би да сте чули погрешно? Не сте! Лошо, дами и господа! Много лошо! Лошо и за теб, мили ми Линей, клетнико! Как ли се въртиш в гроба!
От днес натам, констипирани ми съграждани, трябва да сте наясно, че не съществува Бифидус Актирегуларис, или Есенсис - както искате му викайте!

Просто такова животно НЕМА!

Утре, или когато там се случи да мога, ще ви залея с ледената студенина на втората част от истината за капана, в който сте се хванали!






Гласувай:
0




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fokker
Категория: Новини
Прочетен: 10087
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930